Verhuurbedrijven ontdekken de zitzak!

Zitzakken verhuur

Steeds meer verhuurbedrijven kiezen ervoor om ook een relax deel in te richten bij hun klanten. Een zitzak ziet er feestelijk uit en zorgt voor de nodige ontspanning en vermaak. En de verhuurder kan zich met zijn aanbieding onderscheiden door iets unieks aan te bieden.

Aanpassingen

Bij zitzak verhuur gelden vaak andere wensen en eisen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste stof en afwerking. Ook adviseren wij over de beste zitzak vulling. En de zitzak bedrukken met uw eigen logo is natuurlijk ook mogelijk. Zelfs het zitzak label vervangen wij desgewenst door een label met uw eigen logo.

Zitzak met eigen label

Bij veel van onze zitzakken kunnen we uw eigen label aanbrengen. Dit verhoogt de zichtbaarheid van uw organistatie. Ook kunnen we in dat geval een “eigendom van” tekst toevoegen waardoor verloren zitzakken weer bij u terecht kunnen komen.

Zitzak stoffering

U kunt zich als verhuurbedrijf nog meer onderscheiden door een unieke zitzak stof te kiezen. Wij hebben een groot assortiment van honderden stoffen en kleuren tot onze beschikking en kunnen u stoffen ook exclusief bieden. Wij leveren dan geen zitzakken met dezelfde stof aan derden.

Zitzak vulling

De zitzak vulling is uit milieu en prijs overweging vaak van gerecycled materiaal. Bij verhuur raden wij aan om een HighGrade vulling te kiezen die nog duurzamer is en dus langer mee gaat. Bij sommige evenementen, zoals voor telecom en ICT, kan het belangrijk zijn dat de zitzak vulling anti-statisch is. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. En uiteraard is bij beschadiging door vandalisme of transport door ons een nieuwe vulling te leren voor de bestaande zitzak zodat u deze niet geheel hoeft te vervangen.

Meer wensen

U heeft misschien nog wel meer wensen.. Wij werken graag met u samen om tot een ideale toepassing te komen.
Wilt u zitzakken huren? Dan verwijzen wij u graag door naar één van de verhuurbedrijven waar we mee samenwerken.


neem contact op voor meer informatie

De waardering van decordieux.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 108 reviews.