Retourneren en herroepen

Retourneren en modelformulier herroepen

Als u uw bestelling, of een deel daarvan, wenst te retourneren of ruilen dan mag dat gewoon. Neem daarvoor even contact op via telefoon of email, omdat afhankelijk van de grootte het retouradres en gewenste vervoerder kan verschillen. Je krijgt dan van ons een retourlabel voor kosteloze retournering.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. U kunt bij ons een retourlabel aanvragen voor GRATIS retourneren. Als u zelf de retourkosten betaalt, dan worden deze niet vergoed.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@decordieux.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Elke webshop is wettelijk verplicht om via haar website een modelformulier te bieden voor retournering. Je kan dat formulier bij ons HIER downloaden, printen en invullen.

Uitzondering maatwerk

Alle standaard producten op onze website zijn gewoon te retourneren. Afwijkende producten die u via deze webwinkel koopt met b.v. speciale aanpassingen of bedrukkingen worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Webwinkel keurmerk

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn hebben wij ons aangesloten bij een webwinkel keurmerk. Dit keurmerk controleert onze regels en condities, doet onaangekondigde controles van onze voorwaarden en beoordeelt regelmatig of wij ons keurmerk mogen behouden. Door deze strenge voorwaarden kan je met een gerust hart bij ons bestellen. En mocht je onverhoopt toch een geschil hebben, dan bieden wij je ook nog eens een onafhankelijk geschillencommissie aan met een voor ons bindend oordeel.