Kinder zitzakken

Laat met een zitzak kinderen niet alleen uitrusten, maar ook spelen en ontspannen. De wereld van een kind zit overvol met prikkels, verplichtingen, clubjes en sporten.

Het is bekend dat kinderen veel meer aankunnen dan we denken. Ook zijn ze beter dan de ouders in staat meer dingen tegelijk te doen. Combinaties zoals huiswerk maken en social media, film kijken in internetten. En natuurlijk de ergernis van vele ouders, eten en mobieltjes gebruiken.

Het is een taak van de ouders om naast online ontspanning ook te zorgen voor offline ontspanning. Een kinder zitzak, in een thema dat past bij het kind, kan hierbij helpen.


Kinder zitzakken zijn er in veel soorten, van lui loungen tot actief drijven, of gewoon op je vertrouwde kamer je fantasie de loop laten, alleen, of met een vriend of vriendinnetje. Ook de rol van ouders en grootouders zijn hierbij belangrijk. Laat zien dat het leuk is om offline te spelen en doe gezellig mee. U zult zien dat de band met het kind versterkt wordt. En stiekem vind u het zelf ook vast leuk!

Als je moeder kan drijven, dan kan ze vast ook zwemmen 🙂

Leave a comment

De waardering van decordieux.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 108 reviews.