Honden zitzakken niet alleen luxe maar ook ergonomisch

Zitzak hond

Bij zitzakken denken we vooral aan mensen, luxe en comfort. Een een hond is onderdeel van het gezin maar ligt vaak op de kale grond of don kleedje. En natuurlijk opgerold in een (vaak te kleine) mand.Vooral een hond op leeftijd heeft meer baat bij een ligplek die het lichaam iets beter ondersteunt.

Comfortabele zitzak

Ook een hond ervaart een zitzak comfortabel als hij/zij er lekker op kan liggen. Of er lijk overheen gedrapeerd ligt met de neus tegen de ruit of richting de kachel.

3 maten

De honden zitzak is leverbaar in drie kleuren, passend bij elk interieur. Ook is er keuze uit 3 maten, zodat u de ideale zitzak voor de hond kunt kiezen die ergonomisch het beste bij de lengte past.
 

 

Hygienische zitzak

Een hond is niet per definitie zuinig op de zitzak en ploft er na een modderige buitenwandeling direct bovenop. Ook is het een favoriete plek om honden brokjes te eten. Het is dan ook fijn dat onze honden zitzak een afneembare topdek heeft die eenvoudig in de was kan. 

Voorkeur

Onze hond geeft inmiddels de voorkeur aan de zitzak boven haar mand. Alleen op koude winterdagen ligt ze nog opgerold in de mand. Wij hebben de zitzak een plek voor het raam gegeven met uitzicht over de tuin en lekker in de ochtendzon.

 

De waardering van decordieux.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 108 reviews.