De eerste zitzak werd ruim 75 jaar geleden in Italië ontworpen. Toch heeft het toen nog bijna 30 jaar geduurd voordat deze in productie genomen werd. En over een drijvende zitzak konden ze alleen maar dromen. In de jaren 70 werd de zitzak pas echt populair en werd het in veel woonkamers geïntroduceerd.

Door de ontwikkeling van meubelstof die geschikt is voor buitengebruik kwam daarna ook de toepassing voor buitengebruik. Niks is heerlijker dan te relaxen op het terras liggend in de zon op een lekker groot zitkussen. De eerste versies waren nog gevoelig voor verkleuren, maar inmiddels zijn er goed UV-beschermde stoffen die goed tegen langdurig zonlicht kunnen.

De laatste innovatie is de drijvende zitzak, die maakt van elke tuin een beachclub. Deze is tegen water bestand en kan zelfs op het water drijven. Bijvoorbeeld in het zwembad of dobberende achter een zacht varende boot. De uitvoeringen van Slack zijn gemaakt van een uniek 3D netweefsel waardoor het water er doorheen loopt en het materiaal zeer snel droogt. De zak is gevuld met  eersteklas kwaliteit EPS polystyreen balletjes, die voor optimaal zit- en drijfcomfort zorgen. Er zit zelfs een opbergvak met een waterdichte hoes voor uw telefoon. Social media bijhouden drijvend op het water…need we say more.

De drijvende zitzak zorgt voor zonnige ontspanning én heerlijke verkoeling als daar behoefte aan is. Zelfs in een achtertuin met alleen maar gras is deze ideaal. Omdat deze goed tegen water bestand is kan je zomers lekker onder de sproeier gaan liggen of door iemand nat gespoten worden natuurlijk 🙂

Leave a comment

De waardering van decordieux.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 108 reviews.